Odgajivacnica labradora “BEAUTIFUL ANGEL STAR”

Registrovana je u Kinološkom savezu Republike Srbije pod brojem 5527 i mesto je na kojem se rađaju izuzetni i srećni štenci. Priča o nama kao odgajivačima počinje 2010. godine u Obrenovcu, kada vrata svog doma otvaramo za predivne ženke labradora MAZU i BONI. Očarani njihovom plemenitošću i ljubavlju koju su nam bezrezervno pružale, polako smo razvijali entuzijazam za profesionalno uzgajanje pasa.

Iz prvog legla ostavljamo kvalitetno štene, ženku pod imenom AKICA MISTIC. Kao prva velika zvezda naše odgajivačnice labradora, AKICA MISTIC pokreće trend uspeha i titula na brojnim izložbama. Mužjak vrhunskog pedigrea, ARMAGEDON LOVE MAKER, doneo je poboljšanje krvne linije i zajedno sa dikom našeg odgoja, ženkom imena BONITA BEAUTIFUL ANGEL STAR nizao uspehe na izložbama u Srbiji i inostranstvu.

Ove godine stiglo pojačanje u našoj odgajivačnici, iz svetske poznate odgajivačnice „Okeanas Elite Kennel“ iz Litvanije – Dallas Okeanas ellite.2016 godine uvezli smo zenku iz Rusije,,HONEY VIEW KENNEL,,.Poznata u Evropi i sire.Takodje u ovoj godini smo dobili pojacanje iz Rusije i tako osvezili krv kako u nasoj odgajivacnici tako i u Srbiji.Zenka ELITY Beautiful angel star for Mary je pojacala kvalitet nase odgajivacnice,hvala Mariji Sdorovoj i odgajivacnici ,,For Mary,, na ukazanom poverenju.

.

  Saznajte još

© 2015 Beautiful Angel Star