Branislava I Vule

Kada smo pre nepune dve godine odlučili da našu porodicu obogatimo sa jednim divnim plemenitim stvorenjem, kakva je danas upravo naša Hani, odluka gde kupiti štene je bila teška i zahtevna. Među mnoštvom oglasa i preporuka koje smo pomno istraživali, odgajivačnica Beautiful Angel Star se izdvojila pre svega svojom toplinom i sigirnošću, a takođe i profesionalnošću i kvalitetom. Bilo nam je bitno da štene potiče od proverenih i kvalitetnih krvnih linija, da je odgajano s ljubavlju i pažnjom, kao i da odgajivači jesu upravo onakvi kakvim su se i pokazali Aca i Sandra, vlasnici pomenute odgajivačnice. Na licu mesta smo kod njih u to i uverili, kako kroz razgovor, tako i kroz ljubav, iskrenost, odgovornost i profesionalnost koja je upravo i prisutna u njihovom domu i samoj odgajivačnici.

Naš izbor je bila naša predivna Hani koja nam svakodnevno upotpunjuje život i donosi niz lepih i radosnih trenutaka. Veoma je važno da štene poseduje potencijal, provereno i kvalitetno poreklo, za čega su Aca i Sandra svakako zaslužni, ne samo za našu Hani nego i za sve ostale pse iz njihovog odgoja. Dalje je na budućim vlasnicima da taj potencijal kvalitetnim odgojom, socijalizacijom, radom i trudom razviju. U svemu tome su nam svojim savetima i smernicama pomagali Aca i Sandra, te su nam u svakom momentu bili pomoć i podrška u svakom pogledu. Uz svu njihovu podršku, naš rad i trud, a pre svega ljubav, Hani je izrasla u kvalitetnu ženku koja i u kinologiji postiže značajne rezultate.

Mnogo znači kada imate oslonac i podršku kao i prijateljstvo koje smo upravo mi dobili od Ace i Sandre, koji su zahvaljujući svojom upornošću, radom i posvećenošću ostvarili niz uspeha kako u kinologiji, tako i u unapređivanju odgoja u svojoj odgajivačnici. Zahvalni smo im na svemu, a pre svega što su nam ulepšali svakodnevnicu sa našom Hani, koja upravo potiče iz jedne takve ljubavlju i posvećenošću ispunjene odgajivačnice. U budućnosti im želimo još više uspeha u radu i odgoju svojih pasa, kao i štenaca koji potiču iz njihovog kvalitetnog odgoja.

Branislava I Vule

  • Kontaktirajte nas

    Beautiful Angel Star

    Stubline 455, Obrenovac 11500 Beograd Srbija
    +381 (63) 852 00 06 +381 (64) 109 84 84

© 2015 Beautiful Angel Star