beautiful-angel-star2Logo

Beautiful Angel Star

logo-header22

O Nama

O Nama

Nekoliko reči o nama kako smo počeli.

Registrovana je u Kinološkom savezu Republike Srbije pod brojem 5527 i mesto je na kojem se rađaju izuzetni i srećni štenci. Priča o nama kao odgajivačima počinje 2010. godine u Obrenovcu, kada vrata svog doma otvaramo za predivne ženke labradora MAZU i BONI. Očarani njihovom plemenitošću i ljubavlju koju su nam bezrezervno pružale, polako smo razvijali entuzijazam za profesionalno uzgajanje pasa. Iz prvog legla ostavljamo kvalitetno štene, ženku pod imenom AKICA MISTIC. Kao prva velika zvezda naše odgajivačnice labradora, AKICA MISTIC pokreće trend uspeha i titula na brojnim izložbama. Mužjak vrhunskog pedigrea, ARMAGEDON LOVE MAKER, doneo je poboljšanje krvne linije i zajedno sa dikom našeg odgoja, ženkom imena BONITA BEAUTIFUL ANGEL STAR nizao uspehe na izložbama u Srbiji i inostranstvu.
Labradori su razigrani, inteligentni i umiljati psi koji nikada ne prestaju da vas osvajaju i usrećuju svojom dobrotom. Ukoliko želite pouzdanog, odanog i pametnog psa za sebe, svoje dete i svoju porodicu, na pravom ste mestu.
Od samog nastanka do danas, sa izuzetnom pažnjom i posvećenošću vodimo računa da svako štene labradora rođeno u našoj odgajivačnici bude zdravo i adekvatno negovano.
Uz veliku ljubav i pažnju koja im se posvećuje, oni stasavaju u najdivnije pse koji svojim budućim vlasnicima donose neizmerne količine radosti i ponosa. Svi štenci redovno su vakcinisani, očišćeni od parazita i spremni za novi dom.
Sa ponosom ističemo da naši psi nose poznate krvne linije kao što su Corn lands, Trendmaker’s, Mallorn’s i Rocheby, kao i da poseduju rodovnike koji sadrže sve relevantne podatke o njihovom poreklu. Takođe, svi naši odrasli šampioni imaju uredno snimljene kukove i laktove HD-A i ED-O.
Uzajamno poverenje osnov je svake uspešne saradnje. Iz tog razloga, odgajivačnica labradora „Beautiful Angel Star“ otvorena je za sve koji žele da se lično uvere u kvalitete koje naši psi poseduju, kao i uslove u kojima se odgajaju. Tu smo da vam na profesionalan način pomognemo u pravom odabiru šteneta, kao i za sve propratne savete koji su od koristi svakom novom vlasniku, bilo da ste u potrazi za kućnim ljubimcem ili izložbenim psom.
Honey-view-Talisa-Stark19
Beautiful Angel Star

Predstavljamo

Beautiful Angel Star

Naša Odgajivačnica

Predstavljamo

Nina-Beautiful-Angel-Star2
Nina-Beautiful-Angel-Star1

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mona-Liza-Beautiful-Angel-Star10

Kontakt